CONTEXT MEDIA NOMINERADE TILL ÅRETS BYRÅ 2023 I KATEGORIN MEDIE- OCH KOMMUNIKATIONSBYRÅ

 

En av byråerna i Thinc Collective, Context Media AB är på nytt nominerade till Årets Byrå i kategorin Medie- och kommunikationsbyrå. Vinnaren i Årets Byrå utses i februari och hålls av Regi.

– Att bli nominerad till Årets Byrå är ett kvitto på att kunderna gillar det vi gör och stärker vår idé att alla kunder, oavsett storlek, ska få de bästa rekommendationerna och servicen från oss. Utvärderingen görs av kunderna och omfattar många kriterier, bl a kreativitet, strategisk kompetens, digital förmåga och i vilken mån man skulle rekommendera byrån eller inte, säger Peter Westman VD Context Media.

– Det är fjärde året på raken som vi blir nominerade och vi har en 2:a- och 3:e-placering sedan tidigare. I år håller vi tummarna för att vi nu tar oss hela vägen upp. Dock ödmjuka inför andra duktiga kollegor i branschen som också är nominerade, avslutar Peter Westman.

Om Årets Byrå

Årets Byrå är Regis årliga bransch- och kundstudie som kartlägger hur nöjda de största kommunikationsköparna är med sina kommunikationsbyråer. Årets Byrå är Nordens största branschstudie där köpare av marknadsföring och kommunikation utvärderar sina kommunikationsbyråer.

Årets Byrå startade år 2000. Studien genomförs av Regi i samarbete med Sveriges Marknadsförbund, SWEDMA, Svensk PR, SES och Dagens Opinion.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Wallqvist, VD Thinc Collective AB

anders.wallqvist@thinccollective.se