Jetty skriver nya kundavtal med bland annat InterPride

Affärsverksamheten Jetty numera en del av Thinc Jetty Collective har skrivit avtal med den internationella samarbetsorganisationen InterPride. Jetty har sedan tidigare levererat sitt Event Management System till Svenska WestPride och WorldPride 2021. Nu är det även klart att den Internationella organisationen InterPride kommer att erbjuda Jetty som medlemsförmån till sina 400 medlemmar, i över 70 länder. InterPride arbetar utvecklande och stöttande för att stärka Prideorganisationer världen över.

”Det är en fantastisk möjlighet att, genom en internationell samarbetspartner, nå ut till den globala marknaden. Samtidigt gläder det oss att en organisation, med ett så viktigt syfte, väljer att arbeta tillsammans med oss. Det är tydligt att marknaden nu vänder efter restriktionerna. ”, säger Markus Lindberg, operativ chef för Jetty.

Det är nu också klart att Malmö Stad har fortsatt förtroende och förlänger sitt avtal med Jetty för arrangerandet av Malmöfestivalen 2022, med option för även Malmöfestivalen 2023. Malmöfestivalen använder sedan flera år tillbaka Jetty som verktyg för att hantera programpunkter, produktionsplanering, kommunikation med artister, insamling och hantering av alla olika typer av försäljare samt insamling av marknadsinformation och automatiserad publicering av denna till sin hemsida. Avtalet är värt 200 000 kr per år.

Övriga delar av koncernen har under senaste tiden parallellt tecknat avtal med Svenska Bostäder, Systembolaget, Branschorganisationen – Fristående förskolor i fokus, Region Gävleborg, Switchr, Arbetsförmedlingen, Movexum, Chalmers och Lunds universitet samt fått utökat förtroende hos Laserdome och Warner Studios.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Wallqvist, VD Thinc Jetty Collective AB

anders.wallqvist@thinccollective.se