THINC COLLECTIVE VINNER GLOBALT KOMMUNIKATIONS- UPPDRAG FÖR PICADELI. KKM GRUPPENS AFFÄR VÄXER FRÅN 2,5 MSEK TILL 4,5 MSEK

Picadelis globala marknadsteam gick nyligen ut i en byråvalsupphandling med målet att finna en partner som ska arbeta med bolagets globala marknadskommunikation. Kravet var en aktör med en djup förståelse för enskilda marknaders förutsättningar och utgångsläge. Valet föll på Thinc Collective.

”Vi blev imponerade över hur Thinc på ett så engagerat sätt tog sig an uppgiften och presenterade en både strategisk och vågad plan. Vi upplevde att de fångade Picadelis själ med ett 360-perspektiv som visar på både bredd och djup. Precis det vi söker inför de spännande utmaningar vi står inför, säger Magnus Johansson och Josefine Blixö Picadeli.”

”Det känns fantastiskt kul att vi får förtroendet att jobba med Picadelis globala marknadskommunikation. Picadeli är den ledande foodtech-aktörerna på marknaden just nu, och på många sätt en förebild i branschen. En stark vision, hög innovationsförmåga, mod att vara annorlunda och ett otroligt sympatiskt marknadsteam gjorde att vi gick ”all in” när vi blev inbjudna till pitchen. Uppdragets karaktär är perfekt för en koncern som Thinc Collective, där vi handplockar ett anpassat team ur vårt egna kollektiv, men även tar in teammedlemmar från vårt globala PR-nätverk PRWA. På så sätt säkrar vi upp att det vi skapar håller, oavsett kulturella skillnader och mognadsgrad på marknaderna globalt, säger Thomas Lindström Vice VD Thinc Collective.

Tidigare rapporterad nyhet den 3:e februari där KKM Gruppen fått uppdraget att konceptualisera, bygga och implementera en ny satsning som syftar till att hjälpa nyanlända in i byggbranschen har ökat i ordervärde från cirka 2 500 000 SEK till 4 500 000 SEK. Den nya satsningen ska bestå av en digital och gamifierad plattform som ger en uppdaterad och nyanserad bild av byggbranschens arbetsmarknad och olika yrken.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Wallqvist, VD Thinc Collective AB

anders.wallqvist@thinccollective.se