Styrelse och ledning - i linje med satsningen framåt.

Den namnkunniga styrelsen tillträdde i oktober 2021 som ett led i satsningen framåt för att uppnå bolagets offensiva expansionsmål. Arbetet sker nära företagsledningen med VD Anders Wallqvist i spetsen.

Styrelse

Hans Jacobsson,
Styrelseordförande

f. 1967. Civilekonom. Hans Jacobsson är arbetande styrelseordförande på Thinc Jetty Collective AB. Tidigare har han bland annat arbetat som VD på Rootfruit Scandinavia, finansdirektör på General Mills Scandinavia och som investeringsansvarig inom Buresfären. Idag är han bl.a. styrelseordförande i Zinzino AB, Lohilo Foods AB samt styrelseledamot i Premium Snacks Nordic AB.

Aktieinnehav: 1 630 427 aktier

Gabriele Helmer,
Styrelseledamot

f. 1977. Gabriele Helmer har en Master i Business Administration och International Marketing och arbetar som CMO på noterade, globala D2C-bolaget Zinzino baserat i Sverige, som är specialiserade inom test baserat hälsokost. Tidigare arbetade hon som marknadschef för Specsavers Sverige, General Mills Nordics samt ledande marknadsbefattningar inom Beiersdorf. Gabriele har även erfarenhet inom kommunikationsbranschen från bland annat Valentin & Byhr och tidigare styrelsearbete på Zinzino Nordic AB.

Aktieinnehav: 71 839 aktier

Lisa Nilsson,
Styrelseledamot

f. 1979. Lisa Nilsson är partner med fokus på strategi och kommunikation i A Great Company, som utvecklar innehåll, koncept och organisation för kultur-, mötes- och evenemangsbranschen. Hon var tidigare VD för Small World, kommunikations- och projektledningsbyrå med särskild inriktning mot samma bransch. Lisa är en av grundarna till Jetty och var med och tog företaget till Spotlight Stock Market. Hon har mer än 20 års erfarenhet av komplexa projekt, organisationer och publik verksamhet

Aktieinnehav: 147 224 aktier

Stefan Winström,
Styrelseledamot

f. 1953. Stefan Winström är Civilingenjör från Chalmers med en Master of Science från Imperial College, London. Tidigare har han bland annat arbetat som VD i Array AB, Fly Me Europe AB och Poseidon Diving Systems AB, och med affärsutveckling på Navigo Invest AB. Idag är han styrelseordförande i HUBER Technology Nordic AB samt styrelseledamot och VD i Winström Consulting AB.

Aktieinnehav: 215 518 aktier

Staffan Petersson,
Nyval, Styrelseledamot

f. 1971. Partner Context Media

Staffan är utbildad i kommunikation och pedagogik. Han är idag verksam som Partner/PL i Context Media. Staffan har tidigare varit inom TV4 gruppen.

Aktieinnehav: 479 758 aktier

 

Maria Källsson,
Nyval, Styrelseledamot

f. 1976. VD Safir Communication. Maria är internationell ekonom efter studier vid Lunds Universitet och i St Gallen,  Schweiz, samt utbildad i kommunikation vid Berhs School of Communication. Utöver sin operativa roll är Maria ledamot i styrelsen för Styrelseakademien, Sparbanken i Lidköping samt Vargön Alloy. Maria har tidigare varit VP i Svenska Mässan i Göteborg och arbetat för Nasdaq (tidigare OMX) samt Honorärkonsul för Portugal och ledamot i styrelsen för Strandverket på Marstrand samt i Konsulära kåren i Västsverige.

 

Ledning

Anders Wallqvist,
VD

f. 1968. Koncernchef i Thinc Collective. Anders Wallqvist är marknadsekonom och utbildad i kommunikation. Han är idag verksam som ordförande i Nowa Kommunikation, Nowadays, Tigerton, Grow, Context Media, Jetty, Websearch och ledamot i KKMgruppen, DNA Agency, Safir, FAB agency och Prodekor. Anders har tidigare varit VD för Mediebyrån Kommunikation, Carat X-press och COO för Aegis Media Services Nordic samt ledamot i Norsk-Svenska Handelskammaren och Torslanda Kulturhus Vingen.

Aktieinnehav: 2 551 344 aktier

Thomas Lindström,
Vice VD

f. 1979. Marknadsekonom. Thomas Lindström är Vice VD på Thinc Collective. Tidigare har han bland annat arbetat som VD och Vice VD på Premium Snacks Nordic AB, VD på Reagent Communication AB och skandinavisk marknadschef på Metsä Tissue AB. Idag är han också bl a styrelseordförande på INO Foodtech AB  samt styrelseledamot i Närbutiken i Tullinge AB samt Habermax AB.

Aktieinnehav: 331 033 aktier

Magnus Götenfelt,
CFO

f. 1963. Civilekonom. Magnus Götenfelt har gedigen erfarenhet inom redovisning och finans efter en lång karriär inom PwC som revisor och rådgivare. Magnus har idag även externa uppdrag som styrelseordförande i Tranpenad AB samt styrelseledamot i FS Dynamics AB.

Aktieinnehav: 28 736 aktier