The incredible collective

Thinc är en grupp entreprenörsdrivna företag med de mest nyfikna och passionerade specialisterna inom marknadskommunikation och teknik. Vi jobbar sömlöst tillsammans i team som är handplockade och anpassade för varje uppdrag. För vi på Thinc drivs av att göra skillnad. Genom affärsnytta, kundnytta och samhällsnytta. Och när samtiden och våra kunders utmaningar förändras, förändras vi med dem – i nya teamkonstellationer, med nya kollegor och nya kompetenser. Med kraften i kollektivet utmanar vi ständigt gränserna för det vi kallar kommunikation och vad vi kan uppnå med det, för våra kunder, våra anställda och för att bidra till en bättre värld för alla.

Thinc är en grupp entreprenörsdrivna företag med de mest nyfikna och passionerade specialisterna inom marknadskommunikation och teknik. Vi jobbar sömlöst tillsammans i team som är handplockade och anpassade för varje uppdrag. För vi på Thinc drivs av att göra skillnad. Genom affärsnytta, kundnytta och samhällsnytta. Och när samtiden och våra kunders utmaningar förändras, förändras vi med dem – i nya teamkonstellationer, med nya kollegor och nya kompetenser. Med kraften i kollektivet utmanar vi ständigt gränserna för det vi kallar kommunikation och vad vi kan uppnå med det, för våra kunder, våra anställda och för att bidra till en bättre värld för alla.

Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå, Umeå, Växjö och Oslo. Det första företaget i koncernen grundades 1991 och koncernen har funnits sedan 2005. Vi har idag cirka 95 konsulter.

Det är vi som är Thinc

Context Media

Vi är en kanaloberoende mediebyrå med stort engagemang. Vi har strateger, analytiker, digitala specialister och projektledare men också verktyg och insikter för att verkligen kunna göra skillnad.

Med rätt kunskap, erfarenhet och verktyg tar vi reda på hur marknaden och målgruppen ser ut, bevakar konkurrenterna och definierar syfte, mål och strategi. Som kanaloberoende byrå kan vi fritt välja de kanaler som ger bäst resultat.

Vi sköter hela processen: förhandlar, bokar, optimerar och utvärderar. Vi är både Google- och Facebookpartner samt medlemmar i Sveriges mediebyråer.

contextmedia.se

 

Kontakt

Peter Westman
peter@contextmedia.se
+46 (0)70 676 79 79

Stockholm/UMEÅ/LULEÅ/VÄXJÖ

Doppio

Vi producerar musik som sätter tonen för din varumärkesidentitet. Hur du än vill att ditt varumärke ska kännas, skapar vi musiken som påminner, berör och upplevs precis så som du vill.

doppiosound.se

 

Kontakt

Hans Wikkelsö
hans@nowadaysfilm.se
+46 (0)70 536 41 75

Göteborg

Empower

Tillsammans arbetar vi med strategisk PR och kommunikation av det enkla skälet att vi älskar smart kommunikation och vet att det bidrar till en affärsmässig skillnad för våra uppdragsgivare.
Nowa Empower består av kunniga konsulter och rådgivare med olika bakgrunder med erfarenhet inom media, journalistik, kommunikation, varumärkesarbete, reklam, marknadsföring och formgivning hjälper vi våra kunder med analys, strategi, produktion och uppföljning.

Och vi tycker att alla aspekter av kommunikationen är lika roliga, vare sig det gäller det strategiska, kreativa eller operativa.

nowaempower.se

 

Kontakt

Emil Hoffman
emil.hoffman@nowaempower.se
+46 (0)73 076 72 03

Göteborg

FAB Agency

FAB Agency är en kreativ byrå som hjälper företag och organisationer att definiera det mest intressanta och relevanta i sitt varumärke, för att sedan berätta om det genom kommunikationskoncept, kampanjer, grafisk form, annonsering och content i olika kanaler, digitalt och analogt. Tillsammans med våra kunder skapar vi lösningar som gör världen smartare, snyggare, roligare och mer hållbar – lite mer fab alltså!

fabagency.se

 

Kontakt

Maja Kipatsi Danell

maja@fabagency.se

+46 (0)70 110 51 09

Göteborg

Habermax

Vilken är den bästa vägen?

För att ta rätt beslut måste du ha insikter. Dessa insikter tar vi fram och de ligger till grund för din marknadskommunikation, varumärkesstrategi och/eller affärsutveckling.

Vi gör det genom undersökningar byggda på empiri. Dessutom har vi som personer ovanliga och intressanta yrkesbakgrunder vilket gör att vi har extra förståelse för hela arbetsprocessen. Tillsammans gör detta att du maximerar chansen att ta rätt beslut på vägen framåt. Nyfiken?

habermax.se

 

Kontakt

Magnus Hård
magnus.hard@habermax.se
+46 (0)70 586 00 06

Stockholm/Göteborg

Jetty

Jetty skapades av utförare från evenemangsbranschen, som ville utveckla ett system som gjorde evenemangsbranschen mer effektiv och strukturerad. Systemet underlättar vardagen vid skapande av olika typer av evenemang, allt från sagostunden på biblioteket till den stora festivalen. Jetty låter kreativa människor fokusera på att vara kreativa och skapande, istället för att lägga viktig tid på manuellt, onödigt, arbete som att leta efter dokument och oändliga mailtrådar.

Ta första steget och använd vårt Event Management System gratis, genomgå en onlineutbildning och börja skapa oförglömliga upplevelser med hjälp av Jetty. Efterhand som era krav ökar, lägger ni till de moduler som ni önskar. Vi vill växa tillsammans med er!

jetty.se

 

Kontakt

Markus Lindberg
markus.lindberg@jetty.se
+46 (0)70 413 45 93

Malmö/Göteborg

KKM

Tillsammans med våra kunder vill vi bidra till ett bättre samhälle. Vi hjälper företag, ideella organisationer och offentlig sektor att nå ut och påverka sina målgrupper i viktiga samhällsfrågor. Det gör vi genom metoder som ligger i framkant inom utbildning, pedagogik, kommunikation och opinionsbildning.

kkm.se

 

Kontakt

Per Hazelius
per.hazelius@kkm.se
+46 (0)70 791 17 32

Stockholm

Nowa Kommunikation

Vårt mission är att påverka människors beteende genom rätt budskap i rätt kanaler vid rätt tidpunkt. Vi arbetar gränsöverskridande med utmaningar inom kommunikation i alla dess former, digitala som analoga. Men vi gillar allra mest att jobba med samhällsinformation och arbetsgivarfrågor.

nowa.se

 

Kontakt

Michael Stenfeldt
michael.stenfeldt@nowa.se
+46 (0)73 317 10 80

Stockholm/Göteborg/Oslo

Nowadays

Vi älskar film! Det är det enda skälet till att vi arbetar med det här. Kalla det content, storytelling, stories eller vad du vill – för oss handlar det alltid om att säga det med rörlig bild.

nowadaysfilm.se

 

Kontakt

Hans Wikkelsö
hans@nowadaysfilm.se
+46 (0)70 536 41 75

Göteborg

Prodekor

Vi skapar intryck som gör avtryck

Vi illustrerar, skapar, bygger och syr alla dina idéer för ditt event.

Vårt uppdrag är att lösa alla tänkbara behov inom fysisk kommunikation. Från spektakulära mässmontrar till storslagen julskyltning på köpcenter och allt däremellan. Vi har erfarenheten och kontaktnätet för att våga påstå att om du kan tänka det – så kan vi skapa det. 

Det offentliga rummet är vår arena. Inget är för smått, för stort eller omöjligt.

prodekor.se

 

Kontakt

Magnus Ericson
magnus.ericson@prodekor.se
 +46 (0)70 622 24 94

Göteborg

Safir Communication

Safir Communication är en kommunikationsbyrå specialiserade inom Investor Relations, Corporate Reporting, Corporate Governace och Corporate Communication. Vi erbjuder insiktsfull och värdeskapande rådgivning, som stödjer våra kunder att uppnå uppsatta mål med träffsäker kommunikation. Vi åtar oss såväl långsiktiga uppdrag som kortare projekt där det ställs höga krav på strategisk kompetens, förmåga att hantera komplex information samt erfarenhet av att hantera företagskritiska situationer.

safircommunication.se

 

Kontakt

Maria Källsson
maria@safircommunication.se
+46 (0)70 161 67 23

Stockholm

Tundran Digital Explorers

Vi är en byrå som specialiserar oss på att hjälpa och utveckla våra kunders digitala närvaro. Vårt arbete omfattar allt från att skapa och förstärka varumärken, utveckla hemsidor och e-handelslösningar till att utforma innehållsstrategier som anpassas efter kundens situation och mål.
Vår framgång mäts ofta utifrån hur vi har bidragit till ökad försäljning, bättre leadsgenerering eller helt enkelt genom ökad kundbas med högre närvaro.
Vårt motto är att skratta högt och leverera med förtroende.

tundran.se

 

Kontakt

Lena F Stenberg

lena@tundran.se

+46 (0)70 722 26 22

Göteborg

Websearch

WebSearch utvecklar webb, mobila applikationer och digitala verktyg. Företaget har kontor i Stockholm och utveckling i Kathmandu, Nepal.
Vi älskar tekniska utmaningar, att bygga nya digitala verktyg och att bidra till en hållbar samhällsutveckling. Vårt team är experter på PHP, Dot.Net, Front-end utveckling, UX design och globala hållbarhetsfrågor.
Vi bygger lösningar som förenklar, automatiserar och gör traditionella processer digitala.

websearchpro.net

 

Kontakt

Björn Söderberg


bjorn@websearchpro.net


+46 (0)70 620 38 35

Stockholm/Kathmandu, Nepal