Styrelse och ledning - i linje med satsningen framåt.

Den namnkunniga styrelsen tillträdde i oktober 2021 som ett led i satsningen framåt för att uppnå bolagets offensiva expansionsmål. Arbetet sker nära företagsledningen med VD Anders Wallqvist i spetsen.

Styrelse

Hans Jacobsson,
Styrelseordförande

f. 1967. Civilekonom. Hans Jacobsson är arbetande styrelseordförande på Thinc Jetty Collective AB. Tidigare har han bland annat arbetat som VD på Rootfruit Scandinavia, finansdirektör på General Mills Scandinavia och som investeringsansvarig inom Buresfären. Idag är han bl.a. styrelseordförande i Zinzino AB, Lohilo Foods AB samt styrelseledamot i Premium Snacks Nordic AB.

Aktieinnehav: 1 630 427 aktier

Gabriele Helmer,
Styrelseledamot

f. 1977. Gabriele Helmer har en Master i Business Administration och International Marketing och arbetar som CMO på noterade, globala D2C-bolaget Zinzino baserat i Sverige, som är specialiserade inom test baserat hälsokost. Tidigare arbetade hon som marknadschef för Specsavers Sverige, General Mills Nordics samt ledande marknadsbefattningar inom Beiersdorf. Gabriele har även erfarenhet inom kommunikationsbranschen från bland annat Valentin & Byhr och tidigare styrelsearbete på Zinzino Nordic AB.

Aktieinnehav: 71 839 aktier

Lisa Nilsson,
Styrelseledamot

f. 1979. Lisa Nilsson är partner med fokus på strategi och kommunikation i A Great Company, som utvecklar innehåll, koncept och organisation för kultur-, mötes- och evenemangsbranschen. Hon är även VD för Small World, kommunikations- och projektledningsbyrå med särskild inriktning mot samma bransch. Lisa är en av grundarna till Jetty och var med och tog företaget till Spotlight Stock Market. Hon har mer än 20 års erfarenhet av komplexa projekt och publik verksamhet.

Aktieinnehav: 127 424 aktier

Stefan Winström,
Styrelseledamot

f. 1953. Stefan Winström är Civilingenjör från Chalmers, MSc Imperial College, London. Tidigare har han bland annat arbetat som VD i Array AB, Fly Me Europe AB och Poseidon Diving Systems AB, och med affärsutveckling på Pegroco Invest AB. Idag är han styrelseordförande i Nowa Kommunikation AB och HUBER Technology Nordic AB, samt driver eget företag som managementkonsult.

Aktieinnehav: 215 518 aktier

Peter Westman,
Styrelseledamot

f. 1970. Peter Westman är grundare och numera VD på mediebyrån Context Media AB. Han har en gedigen erfarenhet från Media efter sina 10 år i ledande positioner inom TV4 Gruppen. Parallellt med starten av Context Media byggde han även upp den Norra Regionen för BDO som är en av de större Revisionsbyråerna i Sverige. Under åren 2016-2017 satt han i BDO:s svenska styrelse. Peter har sedan 1998 jobbat som ledare inom försäljning/marknadsföring.

Aktieinnehav 1 513 513  aktier.

Lena F Stenberg,
Nyval

F 1982. Lena F Stenberg har 15 års erfarenhet av projektledning inom reklam och kommunikation och har jobbat på nätverksbyråer i både Stockholm och Göteborg. Lena var en av medgrundarna till Göteborgsbyrån Reagent AB 2013 innan hon blev medgrundare till DNA Agency, THINC Collectives dotterbolag som jobbar med koncept och varumärkesutveckling mot FMCG varumärken. Tidigare styrelseledamot i Habermax AB mellan 2017-2020.

Ledning

Anders Wallqvist,
VD

f. 1968. Koncernchef i Thinc Collective. Anders Wallqvist är marknadsekonom och utbildad i kommunikation. Han är idag verksam som ordförande i Nowa Kommunikation, Nowadays, Tigerton, Grow, Context Media, Jetty, Websearch och ledamot i KKMgruppen, DNA Agency, Safir, FAB agency och Prodekor. Anders har tidigare varit VD för Mediebyrån Kommunikation, Carat X-press och COO för Aegis Media Services Nordic samt ledamot i Norsk-Svenska Handelskammaren och Torslanda Kulturhus Vingen.

Aktieinnehav: 2 551 344 aktier

Thomas Lindström,
Vice VD

f. 1979. Marknadsekonom. Thomas Lindström är Vice VD på Thinc Collective. Tidigare har han bland annat arbetat som VD och Vice VD på Premium Snacks Nordic AB, VD på Reagent Communication AB och skandinavisk marknadschef på Metsä Tissue AB. Idag är han också bl a styrelseledamot på INO Foodtech AB, styrelseordförande på DNA Agency AB samt styrelseledamot i Närbutiken i Tullinge AB, Now At Days Motion Pictures AB, Tre art Reklambyrå AB samt Habermax AB.

Aktieinnehav: 287 357 aktier

Magnus Götenfelt,
CFO

f. 1963. Civilekonom. Magnus Götenfelt har gedigen erfarenhet inom redovisning och finans efter en lång karriär inom PwC som revisor och rådgivare. Magnus har idag även externa uppdrag som styrelseordförande i Tranpenad AB samt styrelseledamot i FS Dynamics AB.

Aktieinnehav: 28 736 aktier