Ensam är stark.
Tillsammans är vi oövervinnerliga.

Thinc är inte som andra kommunikationsbyråer. Vårt framgångsrecept innehåller tre huvudingredienser.

För det första: Vi tror på entreprenörskap. Att helhjärtat få omfamna och bemästra den disciplin du brinner för. Hos oss får du ett kollektiv av entreprenörsstyrda autonoma bolag med både specialister och generalister inom kommunikation och teknik. Bolagen utför uppdrag på egen hand. Eller tillsammans. 

Det är då vi heter Thinc.

För det andra: För att lyckas måste vi se helheten i din utmaning. Vi samordnar alltså våra krafter för att nå dina mål och ser till att de kommunikationsdiscipliner och tekniska lösningar du behöver verkligen spelar tillsammans. Från analys till medieinköp till e-handelsplats till SoMe-kampanj till att styra ett evenemang till film till PR till… tja, du förstår säkert.

För det tredje: Alltid kreativitet med faktabas. Vi tar först reda på hur din verklighet objektivt ser ut, genom undersökningar och analys. Resultaten blir grunden för vårt kreativa arbete.

För det första:

Vi tror på entreprenörskap. Att helhjärtat få omfamna och bemästra den disciplin de brinner för. Hos oss får man ett kollektiv av entreprenörsstyrda autonoma bolag med både specialister och generalister inom kommunikation och teknik. Bolagen utför uppdrag på egen hand. Eller tillsammans. 

Det är då vi blir the incredible collective – Thinc.

För det andra:

För att lyckas måste vi se helheten i kundens utmaning. Vi samordnar alltså våra krafter för att nå deras mål och ser till att de kommunikationsdiscipliner och tekniska lösningar de behöver verkligen spelar tillsammans. Från analys till medieinköp till e-handelsplats till social mediakampanj till att styra ett evenemang till film till PR till… allt som behövs.

För det tredje: Alltid kreativitet med faktabas. Vi tar först reda på hur verkligheten objektivt ser ut genom undersökningar och analys. Resultaten blir grunden för vårt arbete.

Det är vi som är Thinc

Jetty

Jetty skapades av utförare från evenemangsbranschen, som ville utveckla ett system som gjorde evenemangsbranschen mer effektiv och strukturerad. Systemet underlättar vardagen vid skapande av olika typer av evenemang, allt från sagostunden på biblioteket till den stora festivalen. Jetty låter kreativa människor fokusera på att vara kreativa och skapande, istället för att lägga viktig tid på manuellt, onödigt, arbete som att leta efter dokument och oändliga mailtrådar.

Ta första steget och använd vårt Event Management System gratis, genomgå en onlineutbildning och börja skapa oförglömliga upplevelser med hjälp av Jetty. Efterhand som era krav ökar, lägger ni till de moduler som ni önskar. Vi vill växa tillsammans med er!

ADV

Vi skapar intryck som gör avtryck

Vi kan tillverka, sy och belysa nästintill vad du än kan tänka dig.
Vi älskar kreativa utmaningar och framförallt hur nöjda våra kunder blir när de knappt tror sina ögon.
Genom åren har vi hjälpt kunder från InFlames till Coca-Cola och alla däremellan. Inget är för smått, för stort eller omöjligt.

Tigerton

Tigerton är en fullservicebyrå inom webbutveckling. Det innebär att vi tar ett helhetsansvar för ditt webbprojekt från strategi och koncept till utveckling, drift och support. Genom att tillsammans med våra kunder sätta upp tydliga mål bygger vi webbplatser som skapar mervärde. Konkret kan det innebära exempelvis ökad försäljning, bättre leads, förenklad administration, effektivare support eller ett starkare varumärke. Vårt arbetssätt är transparent, vår prissättning tydlig och vår approach är vänlig. Ditt lyckade webbprojekt börjar här…

DNA Agency

Vårt mål är att få ditt varumärke, din produkt eller din tjänst att nå sin fulla potential. Allt handlar om att identifiera och välja ut de rätta inneboende styrkorna. Vi har en metod för att ta fram avgörande insikter om målgrupp, marknad och varumärke. Insikterna ligger sedan till grund för exempelvis din kommunikation, varumärkesstrategi eller affärsutveckling.

Nowadays

Vi älskar film! Det är det enda skälet till att vi arbetar med det här. Kalla det content, storytelling, stories eller vad du vill – för oss handlar det alltid om att säga det med rörlig bild.

Habermax

Vilken är den bästa vägen?

För att ta rätt beslut måste du ha insikter. Dessa insikter tar vi fram och de ligger till grund för din marknadskommunikation, varumärkesstrategi och/eller affärsutveckling.

Vi gör det genom undersökningar byggda på empiri. Dessutom har vi som personer ovanliga och intressanta yrkesbakgrunder vilket gör att vi har extra förståelse för hela arbetsprocessen. Tillsammans gör detta att du maximerar chansen att ta rätt beslut på vägen framåt. Nyfiken?

Nowa Kommunikation

Vårt mission är att påverka människors beteende genom rätt budskap i rätt kanaler vid rätt tidpunkt. Vi arbetar gränsöverskridande med utmaningar inom kommunikation i alla dess former, digitala som analoga. Men vi gillar allra mest att jobba med samhällsinformation och arbetsgivarfrågor.

Tre Art Reklambyrå

”En reklambyrå är ett företag som hjälper andra företag med marknadsföring, profilering och målgruppsanalys” säger Wikipedia. Och så enkelt är det. Vi kommunicerar våra kunders varumärken och produkter till rätt målgrupper i de medier som funkar bäst. Vi är extra bra på producentreklam och offentlig verksamhet. Verktygen är erfarenhet, kreativitet och en nyfikenhet som aldrig tar slut. Fast okej, lite svårare är det, faktiskt. Hör av dig så berättar vi.

Artiflex

30 år i dekorbranschen har gett oss ett öga för vad som gör det lilla extra och ett lager som heter duga.

Vi har allt du kan tänkas behöva för event, kick-off eller den bästa festen för företaget.

Doppio

Vi producerar musik som sätter tonen för din varumärkesidentitet. Hur du än vill att ditt varumärke ska kännas, skapar vi musiken som påminner, berör och upplevs precis så som du vill.

KKM

Tillsammans med våra kunder vill vi bidra till ett bättre samhälle. Vi hjälper företag, ideella organisationer och offentlig sektor att nå ut och påverka sina målgrupper i viktiga samhällsfrågor. Det gör vi genom metoder som ligger i framkant inom utbildning, pedagogik, kommunikation och opinionsbildning.

Empower

Tillsammans arbetar vi med strategisk PR och kommunikation av det enkla skälet att vi älskar smart kommunikation och vet att det bidrar till en affärsmässig skillnad för våra uppdragsgivare.
Nowa Empower består av kunniga konsulter och rådgivare med olika bakgrunder med erfarenhet inom media, journalistik, kommunikation, varumärkesarbete, reklam, marknadsföring och formgivning hjälper vi våra kunder med analys, strategi, produktion och uppföljning.

Och vi tycker att alla aspekter av kommunikationen är lika roliga, vare sig det gäller det strategiska, kreativa eller operativa.