Ensam är stark.
Tillsammans är vi oövervinnerliga.

Thinc är inte som andra kommunikationsbyråer. Vårt framgångsrecept innehåller tre huvudingredienser.

För det första: Vi tror på entreprenörskap. Att helhjärtat få omfamna och bemästra den disciplin du brinner för. Hos oss får du ett kollektiv av entreprenörsstyrda autonoma bolag med både specialister och generalister inom kommunikation och teknik. Bolagen utför uppdrag på egen hand. Eller tillsammans. 

Det är då vi heter Thinc.

För det andra: För att lyckas måste vi se helheten i din utmaning. Vi samordnar alltså våra krafter för att nå dina mål och ser till att de kommunikationsdiscipliner och tekniska lösningar du behöver verkligen spelar tillsammans. Från analys till medieinköp till e-handelsplats till SoMe-kampanj till att styra ett evenemang till film till PR till… tja, du förstår säkert.

För det tredje: Alltid kreativitet med faktabas. Vi tar först reda på hur din verklighet objektivt ser ut, genom undersökningar och analys. Resultaten blir grunden för vårt kreativa arbete.

För det första:

Vi tror på entreprenörskap. Att helhjärtat få omfamna och bemästra den disciplin de brinner för. Hos oss får man ett kollektiv av entreprenörsstyrda autonoma bolag med både specialister och generalister inom kommunikation och teknik. Bolagen utför uppdrag på egen hand. Eller tillsammans. 

Det är då vi blir the incredible collective – Thinc.

För det andra:

För att lyckas måste vi se helheten i kundens utmaning. Vi samordnar alltså våra krafter för att nå deras mål och ser till att de kommunikationsdiscipliner och tekniska lösningar de behöver verkligen spelar tillsammans. Från analys till medieinköp till e-handelsplats till social mediakampanj till att styra ett evenemang till film till PR till… allt som behövs.

För det tredje: Alltid kreativitet med faktabas. Vi tar först reda på hur verkligheten objektivt ser ut genom undersökningar och analys. Resultaten blir grunden för vårt arbete.

Det är vi som är Thinc

WEBSEARCH

WebSearch utvecklar webb, mobila applikationer och digitala verktyg. Företaget har kontor i Stockholm och utveckling i Kathmandu, Nepal.

Vi älskar tekniska utmaningar, att bygga nya digitala verktyg och att bidra till en hållbar samhällsutveckling. Vårt team är experter på PHP, Dot.Net, Front-end utveckling, UX design och globala hållbarhetsfrågor.

Vi bygger lösningar som förenklar, automatiserar och gör traditionella processer digitala.

Context Media

Vi är en kanaloberoende mediebyrå med stort engagemang. Vi har strateger, analytiker, digitala specialister och projektledare men också verktyg och insikter för att verkligen kunna göra skillnad.

Med rätt kunskap, erfarenhet och verktyg tar vi reda på hur marknaden och målgruppen ser ut, bevakar konkurrenterna och definierar syfte, mål och strategi. Som kanaloberoende byrå kan vi fritt välja de kanaler som ger bäst resultat.

Vi sköter hela processen: förhandlar, bokar, optimerar och utvärderar. Vi är både Google- och Facebookpartner samt medlemmar i Sveriges mediebyråer.

Jetty

Jetty skapades av utförare från evenemangsbranschen, som ville utveckla ett system som gjorde evenemangsbranschen mer effektiv och strukturerad. Systemet underlättar vardagen vid skapande av olika typer av evenemang, allt från sagostunden på biblioteket till den stora festivalen. Jetty låter kreativa människor fokusera på att vara kreativa och skapande, istället för att lägga viktig tid på manuellt, onödigt, arbete som att leta efter dokument och oändliga mailtrådar.

Ta första steget och använd vårt Event Management System gratis, genomgå en onlineutbildning och börja skapa oförglömliga upplevelser med hjälp av Jetty. Efterhand som era krav ökar, lägger ni till de moduler som ni önskar. Vi vill växa tillsammans med er!

Prodekor

Vi skapar intryck som gör avtryck

Vi illustrerar, skapar, bygger och syr alla dina idéer för ditt event.

Vårt uppdrag är att lösa alla tänkbara behov inom fysisk kommunikation. Från spektakulära mässmontrar till storslagen julskyltning på köpcenter och allt däremellan. Vi har erfarenheten och kontaktnätet för att våga påstå att om du kan tänka det – så kan vi skapa det. 

Det offentliga rummet är vår arena. Inget är för smått, för stort eller omöjligt.

Tigerton

Tigerton är en fullservicebyrå inom webbutveckling. Det innebär att vi tar ett helhetsansvar för ditt webbprojekt från strategi och koncept till utveckling, drift och support. Genom att tillsammans med våra kunder sätta upp tydliga mål bygger vi webbplatser som skapar mervärde. Konkret kan det innebära exempelvis ökad försäljning, bättre leads, förenklad administration, effektivare support eller ett starkare varumärke. Vårt arbetssätt är transparent, vår prissättning tydlig och vår approach är vänlig. Ditt lyckade webbprojekt börjar här…

DNA Agency

Vårt mål är att få ditt varumärke, din produkt eller din tjänst att nå sin fulla potential. Allt handlar om att identifiera och välja ut de rätta inneboende styrkorna. Vi har en metod för att ta fram avgörande insikter om målgrupp, marknad och varumärke. Insikterna ligger sedan till grund för exempelvis din kommunikation, varumärkesstrategi eller affärsutveckling.

Nowadays

Vi älskar film! Det är det enda skälet till att vi arbetar med det här. Kalla det content, storytelling, stories eller vad du vill – för oss handlar det alltid om att säga det med rörlig bild.

Habermax

Vilken är den bästa vägen?

För att ta rätt beslut måste du ha insikter. Dessa insikter tar vi fram och de ligger till grund för din marknadskommunikation, varumärkesstrategi och/eller affärsutveckling.

Vi gör det genom undersökningar byggda på empiri. Dessutom har vi som personer ovanliga och intressanta yrkesbakgrunder vilket gör att vi har extra förståelse för hela arbetsprocessen. Tillsammans gör detta att du maximerar chansen att ta rätt beslut på vägen framåt. Nyfiken?

Nowa Kommunikation

Vårt mission är att påverka människors beteende genom rätt budskap i rätt kanaler vid rätt tidpunkt. Vi arbetar gränsöverskridande med utmaningar inom kommunikation i alla dess former, digitala som analoga. Men vi gillar allra mest att jobba med samhällsinformation och arbetsgivarfrågor.

Doppio

Vi producerar musik som sätter tonen för din varumärkesidentitet. Hur du än vill att ditt varumärke ska kännas, skapar vi musiken som påminner, berör och upplevs precis så som du vill.

KKM

Tillsammans med våra kunder vill vi bidra till ett bättre samhälle. Vi hjälper företag, ideella organisationer och offentlig sektor att nå ut och påverka sina målgrupper i viktiga samhällsfrågor. Det gör vi genom metoder som ligger i framkant inom utbildning, pedagogik, kommunikation och opinionsbildning.

Empower

Tillsammans arbetar vi med strategisk PR och kommunikation av det enkla skälet att vi älskar smart kommunikation och vet att det bidrar till en affärsmässig skillnad för våra uppdragsgivare.
Nowa Empower består av kunniga konsulter och rådgivare med olika bakgrunder med erfarenhet inom media, journalistik, kommunikation, varumärkesarbete, reklam, marknadsföring och formgivning hjälper vi våra kunder med analys, strategi, produktion och uppföljning.

Och vi tycker att alla aspekter av kommunikationen är lika roliga, vare sig det gäller det strategiska, kreativa eller operativa. 

THINC DIGITAL LABS

Vi dirigerar, organiserar, trimmar och knyter ihop Thinc-kundernas digitala pussel. Vi förespråkar att arbeta med experter inom varje område och hjälper till att hålla ihop den digitala röda tråden, vare sig det gäller aktivering i sociala medier eller varumärkesutrullning; app-utveckling eller en ny digital tjänst.

Safir Communication

Safir Communication är en kommunikationsbyrå specialiserade inom Investor Relations, Corporate Reporting, Corporate Governace och Corporate Communication.  Vi erbjuder insiktsfull och värdeskapande rådgivning, som stödjer våra kunder att uppnå uppsatta mål med träffsäker kommunikation. Vi åtar oss såväl långsiktiga uppdrag som kortare projekt där det ställs höga krav på strategisk kompetens, förmåga att hantera komplex information samt erfarenhet av att hantera företagskritiska situationer.

FAB Agency

FAB Agency är en kreativ byrå som hjälper företag och organisationer att definiera det mest intressanta och relevanta i sitt varumärke, för att sedan berätta om det genom kommunikationskoncept, kampanjer, grafisk form, annonsering och content i olika kanaler, digitalt och analogt. Tillsammans med våra kunder skapar vi lösningar som gör världen smartare, snyggare, roligare och mer hållbar – lite mer fab alltså!